Ordu Kadın Emeği Kadın Girişimi İşletme Yönetim Kooperatifi, üretimlerini girişimcilere kapısı açık olan ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan DAVET Girişimcilik Merkezi’nde yapıyor.

DAVET Girişimcilik Merkezinde bulunan Ordu Kadın Emeği Kadın Girişimi İşletme Yönetim Kooperatifi üyelerini ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, üretim yapan kadınların her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Kooperatif Başkanı Kocamanoğlu, “Şu anda Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı DAVET Girişimcilik Merkezinde kooperatifimize ait idari ofis olarak burada faaliyet göstermekteyiz. Bünyemizde kimya ve kozmetik ile ilgili yöre sabunu, bilhassa fındık yağı ve bentonit kili içeren yöre sabunu üretmekteyiz. Yine burada yöresel yiyecekler ve el sanatları üretimi atölyelerimiz de farklı ilçelerimizde kurulmaya devam etmekte. 8 kişi ile başladığımız bu yolda şimdi yaklaşık 200 kişiyi aşmış durumda. Bu yolda bize güvenen ve bizimle bu yola çıkan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kadınlarımız çalışmaktan ve üretmekten asla vazgeçmesinler” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi