Yaşanan deprem felaketi nedeniyle spor faaliyetlerine ara verilen Türkiye'de spor kulüpleri depremzedelere yardım çalışmalarını sürdürürken, yardım maçları ile birlikte futbolseverler de bu amaca ortak olmaya devam ediyor. TFF 3.Lig ekiplerinden Orduspor 1967 A.Ş. ile Spor Toto 1.Lig ekibi Yılport Samsunspor'un Yeni Ordu Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği maçta tam 7 gol çıktı.


Orduspor 1967 A.Ş. Teknik Direktörü Cahit Erçevik sahaya Ömürcan Çavuşoğlu, İsmail Kayalı, Yusuf Avcılar, Mümin Talip Pazarlı, Erdinç Karakaş, Ufuk Özcan, Bilal Gülden, Uğur Ayhan, Metin Sevinç, Abdülkadir Akyıldız ve Harun Özcan ilk 11 ile çıkarken Yılport Samsunsporda Hüseyin Eroğlu ise sHalil Yeral, Kadeem Harris, Bedirhan Çetin, Yusuf Abdioğlu, Elano Yeğen, Ali Ülgen, Yusuf Emre Gültekin, Emre Demir, Cihan Karaman, Polat Yaldır, Antonio Tomane takımını sahaya sürdü.


Gol düellosu şeklinde başlayan maçta Orduspor 1967 A.Ş. 5.dakikada Harun Özcan ile 1-0 öne geçti. Yılport Samsunspor 9.dakikada Cihan Karaman ve 13'te Ali Ülgen ile öne geçerken Ordu ekibinde 26.dakikada sahneye çıkan Mümin Talip Pazarlı skoru eşitledi. İkinci yarının başında Yılport Samsunspor Polat Yaldır ile bir kez daha öne geçerken 85.dakikada Gökay Eser skoru 3-3'e getirdi. Bu golden bir dakika sonra ise Yılport Samsunspor'da Antonio'nun golü maçın skorunu belirledi. 3-4

Yeni Ordu Stadyumu’nda düzenlenen maçın başında, deprem bölgelerinde görev alan arama ve kurtarma ekiplerine sporcular tarafından çiçek takdim edilirken, birlikte poz veren 2 takım sporcuları, maç genelinde de dostça mücadele etti. Tribünler maç boyunca, depremden etkilenen illerin plaka kodlarına göre tezahürat yaptı.


Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi