2022-2023 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig’e iki galibiyetle başladıktan sonra geçen hafta ağır bir mağlubiyet alan Orduspor 1967 A.Ş., kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile karşı karşıya geldi. 

Sezona kötü başlangıç yapan ve dört maçta galibiyet alamadan Ordu’ya gelen Darıca Gençlerbirliği A.Ş., bu maçlarda özellikle kalesinde gördüğü 8 golle de dikkat çekmişti. Teknik Direktör Cahit Erçevik’in öğrencileri, formsuz rakibi karşısında taraftar desteğini de arkasına alarak henüz 9.dakikada öne geçti. Orduspor 1967 A.Ş.’nin erken öne geçmesi farklı kazanacağı düşüncesini de beraberinde getirirken, konuk ekip 3 dakika sonra eşitliği sağladı.

İlk yarının 1-1 bittiği maçın ikinci yarısında skorboard yerine değişen şey ise sahadaki futbolcu sayıları oldu. Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’de 49.dakikada Tolga Keskin ikinci sarı kart görerek oyundan atıldı. Orduspor 1967 A.Ş., bu kart avantajıyla gol ya da goller atmak isterken istediğini yapamadı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ise maçın son dakikasında kazandığı penaltıdan yararlanamadı ve 10 kişiyle galibiyeti kaçırdı.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Burak Filik, Yusuf Şimşek, Mehmet Ali Çetin, Halil İbrahim Balsatan

Orduspor 1967 A.Ş.: Ömürcan Çavuşoğlu, Gökay Eser (Dk.69 Hakan Aydın), Yusuf Avcılar (Dk.46 Batuhan Berkay Fındık),(Dk.82 Hakan Özcan), Adem Doğan, Erdinç Karakaş, Serhat Velioğlu, Ufuk Özcan, Uğur Ayhan (Dk.69 Mustafa Samican Keskin), Burak Sürmeli (Dk.82 İsmail Kayalı), Metin Sevinç, Abdülkadir Akyıldız

Darıca Gençlerbirliği A.Ş.: Mustafa Hoşoğlu, Ömer Gür (Dk.78 Batuhan Güzel), Ali Ekber Öz, Ömer Faruk Çalışkan (Dk.90 Sercan Kaya), Maksut Pune, Tolga Keskin, Recep Yılmaz, Batuhan Özduran, Emre Akbulut, Kudret Oben Saraçoğlu (Dk.78 Hasan Basri Ünal), Behiç Alpagut Özeren (Dk.64 Emre Nasuh)

Goller: Dk.9 Adem Doğan (Orduspor 1967 A.Ş.), Dk.12 Kudret Oben Saraçoğlu (Darıca Gençlerbirliği A.Ş.)

Sarı Kartlar: Burak Sürmeli, Erdinç Karakaş, Abdülkadir Akyıldız, Serhat Velioğlu (Orduspor 1967 A.Ş.), Tolga Keskin, Recep Yılmaz, Ömer Gür (Darıca Gençlerbirliği A.Ş.)

Kırmızı Kart: Dk.49 Tolga Keskin (Darıca Gençlerbirliği A.Ş.)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi