2022-2023 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan ve bir süre kötü sonuçlar almasına rağmen son haftalarda mağlubiyetini unutan Orduspor 1967 A.Ş., kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile karşılaştı. Ligin orta sıralarındaki takım olan Turgutluspor maçından mutlak galibiyet isteyen ve hedefe odaklanan Sarı-Mor-Beyazlı ekip, hata yapmadı ve maçı rahat kazandı.

Ligde oynadığı son 5 maçta sadece 2 puan kaybeden ve rakibi Turgutluspor karşısında sahaya mutlak favori çıkan Orduspor 1967 A.Ş., maçın henüz ilk dakikasında Harun Özcan ile bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başladı. Teknik Direktör Cahit Erçevik'in öğrencileri ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, perdeyi açan Harun Özcan 61.dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol sağlayan isim oldu.

Orduspor 1967 A.Ş. aldığı galibiyetle bu sezon iç sahada kaybetmeme serisine devam ederken, ligde ise puanını 37 yaptı. Konuk ekip Turgutluspor ise haftayı 23 puanla kapattı.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler:Deniz Sercan Akgül, Ömer Yüzer, Abdullah Polat, Şahin Berker

Orduspor 1967 A.Ş.: Ömürcan Çavuşoğlu, İsmail Kayalı, Adem Doğan, Yusuf Avcılar (Dk.63 Mümin Talip Pazarlı), Gökay Eser, Ufuk Özcan, Serhan Yılmaz (Dk.79 Cevatcan Ekinci), Uğur Ayhan (Dk.68 Mustafa Samican Keskin), Bilal Gülden (Dk.46 Serhat Velioğlu), Metin Sevinç, Harun Özcan (Dk.68 Abdülkadir Akyıldız)

Turgutluspor: Yunus Kotan, Ekrem Okkay (Dk.86 Mertali Karakuş), Tolga Çokkaşan, Sertan Yiğenoğlu, Yiğit Utku Gök, Mert Polat Keklik, Mustafa Köroğlu, Mustafa Emirhan Özyaşar (Dk.82 Mert Önal), Berkay Sezer (Dk.86 Hakkı Tığlı), Anıl Kara (Dk.68 Zeki Sinanoğlu), Abdullah Ali Jama Telli (Dk.67 Emirhan Güler)

Goller: Dk.1 ve 61 Harun Özcan (Orduspor 1967 A.Ş.)

Sarı Kartlar: Serhat Velioğlu, Gökay Eser (Orduspor 1967 A.Ş.), Ekrem Okkay, Yiğit Utku Gök, Sertan Yiğenoğlu (Turgutluspor)

Editör: Haber Merkezi