2022-2023 sezonunda kulüp tarihinde ikinci kez profesyonel liglerde mücadele eden Orduspor 1967 A.Ş., özellikle geçen sezon takımın başına gelen Cahit Erçevik ile iç sahada çok istikrarlı skorlar alan Ordu ekibi yeni sezonda da buna devam ediyor. Sarı-Mor-Beyazlı ekip, şampiyonluk yarışı içinde olmak için başladığı sezonda iç saha maçlarında aldığı puanlarla zirveyi kovalıyor.


Bu sezon ligde iç saha maçında 5 kez rakiplerini ağırlayan Orduspor 1967 A.Ş., bu maçların 4'ünü kazanırken 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Orduspor 1967 A.Ş. kendi taraftarları önünde 5 maçta 9 gol atarken bu maçlarda ise sadece 1 gol yiyerek iç sahada en az gol yiyen takımların başında geldi. Cahit Erçevik'in öğrencileri, mücadele ettiği 2.Grup'ta iç sahada en çok puan toplayan (13) Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü A.Ş., Armoni Alanya Kestelspor ve Kuşadasıspor ile başı çekiyor.

TFF 3.Lig'de bu sezon iç sahada en çok puan toplayan takım 1.Grup'ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. olurken Mersin ekibi oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak 15 puan aldı. Aynı grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor ise topladığı 14 puanla bu alanda 3.Lig'de en iyi ikinci takım oldu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi