Yeni sezon öncesinde birçok futbolcusu ile sözleşmesi biten ve takımın geride kalan sezonda gösterdiği iyi performans sonrasında futbolculara birçok teklifler alan Orduspor 1967 A.Ş., Ahmet Batuhan Akyüz’ü TFF 1.Lig ekibi Ankara Keçiörengücü’ne kaptırmıştı. Genç oyuncusu Kadir Seven için Süper Lig’den tekliflerin geldiği Mor-Beyazlı ekip, iç transferde ise hareketliliğe başladı.

Teknik Direktör Cahit Erçevik’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Orduspor 1967 A.Ş., takımın altyapısından yetişen ve iki sezondur da kadroda yer alan Eray Eren’in yanı sıra, geçen sezon transfer edilen Hakan Aydın ve Serhat Velioğlu ile devam etme kararı aldı.

Bölgesel Amatör Lig’de de takım kadrosunda yer alan ve kaptanlık yapan sağ bek Eray Eren geçen sezon 33’ü ilk 11 olmak üzere 34 maça çıkmış ve iki gol atmıştı. Forvette görev yapan ve devre arasında Pazarspor transfer edilen Hakan Aydın 18 maçta oynayarak 6 gol atmıştı. Sezon başında transfer edilen Serhat Velioğlu ise geride kalan sezonu Mor-Beyazlı formayla 30 karşılaşmaya çıkarak tamamlamıştı.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi