Geçen sezon Cahit Erçevik’in göreve gelmesiyle birlikte iç saha maçlarında kaybetmeyen bir takım görüntüsü veren ve yeni sezonda da bu serisini sürdüren Orduspor 1967 A.Ş., Yeni Ordu Stadyumu’nda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaştı.

Ligde Play-Off potasına girmek isteyen Ordu ekibi ile küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Kırıkkale ekibinin karşı karşıya geldiği hafta içi maçında ilk yarı gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya ise Orduspor 1967 A.Ş. oldukça hızlı bir başlangıç yaparak önce 51.dakikada Harun Özcan ve 54.dakikada Abdülkadir Akyıldız ile bulduğu gollerle bir anda 2-0 öne geçti ve maçı da bu skorla kazandı.

Orduspor 1967 A.Ş. aldığı galibiyet sonrasında puanını 21 yaptı ve ligde 6.sıraya yükseldi. Konuk ekip ise 11 puanda kaldı.

Stadyum: Yeni Ordu Stadyumu

Hakemler: Yusuf Adnan Kendirciler, İlker Ayten, Ahmet Bingöl, Zeynep Acar

Orduspor 1967 A.Ş.: Ömürcan Çavuşoğlu, İsmail Kayalı, Yusuf Avcılar, Adem Doğan, Erdinç Karakaş, Ufuk Özcan, Serhat Velioğlu (Dk.83 Gökay Eser), Güney Gençel (Dk.77 Yağız Berkay Hazar), Metin Sevinç (Dk.84 Doğukan Özdemir), Abdülkadir Akyıldız (Dk.77 Burak Sürmeli), Harun Özcan (Dk.61 Cevatcan Ekinci)

Kırıkkale Büyük Anadoluspor: Kerem Yusuf Ersunar, Mehmet Albayrak, Özenç Akdağ (Dk.75 Alaz Gökalp Süme), Emre Karadağ, Oğuzhan Malcı, Burak Özsoy, Serkan Güler (Dk.55 Barış Çiçek), Muzaffer Doğan, Mertcan Akkaya (Dk.75 Taner Çapakçur), Savaş Çakır (Dk.88 Uğur Can Semizoğlu), Cihad Ateş

Goller: Dk.51 Harun Özcan, Dk.54 Abdülkadir Akyıldız (Orduspor 1967 A.Ş.)

Sarı Kartlar: Adem Doğan, Harun Özcan (Orduspor 1967 A.Ş.), Mertcan Akkaya (Kırıkkale Büyük Anadoluspor)

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi