2022-2023 sezonu öncesinde ilk olarak teknik direktör Cahit Erçevik ile yeniden anlaşma sağlayan Orduspor 1967 A.Ş.^de transfer hamlelerinin yakın zamanda gelmesi beklenirken, Ahmet Batuhan Akyüz ise Ankara Keçiörengücü’ne transfer olmuştu. İç transferde 7-8 isimle yola devam etmek isteyen Mor-Beyazlı ekipte Muhammet Kurt, Bilal Gülden, Mehmet Mert Özkaptan, Volkan Geyik, Metin Sevinç, Hakan Aydın, Ferhat Konak, Oğuz Saltabaş, Arda Saltan, Ali Alper Doğan, Serhat Velioğlu ve Ufuk Özcan’ın sözleşmeleri sona erdi.

Sözleşmesi sona eren oyunculardan birisi olan kaptan Eray Eren’in ise iç transfer imza atması beklenen ilk oyunculardan birisi olması bekleniyor. İki sezondur takımda forma giyen ve Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Eray Eren’in taraftarların da sevdiği bir isim olmasından dolayı, yönetim ve teknik heyet takımdan ayrılmasını istemiyor.

Orduspor 1967 A.Ş.’nin geçmiş sezonlarda Altaş Soyaspor adıyla mücadele verdiği dönemlerde takımın altyapısından yetişen ve ardından çeşitli takımlarda forma giyen 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu, geride kalan sezonda lig ve kupada 34 maça çıkmış ve iki gol sevinci yaşamıştı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi