2022-2023 sezonunda iç sahadaki performansının aksine dış sahada iyi bir oyun ortaya koyamayan ve puan kayıpları yaşayan Orduspor 1967 A.Ş., deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Balıkesir’de oynanan maçta geçen hafta kazanan kadroyu bozmayan Cahit Erçevik’in ekibi rakibi karşısında ilk yarıyı golsüz beraberlikle kapattı. İki ekipte maçta gol atarken ilk golü ev sahibi ekip buldu ve 65.dakikada Kemal Akbaba ile 1-0 öne geçti. Erçevik’in ekibi bu gole 8 dakika sonra Abdülkadir Akyıldız ile karşılık verdi ve skoru eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.

Ev sahibi ekil Ayvalıkgücü Belediyespor hafta sonunda 19 puanla 6.sıraya gerilerken Orduspor 1967 A.Ş. ise 18 puanla 7.sırada kaldı:

Stadyum: Balıkesir Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu

Hakemler: Burak Yücetağ, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Mehmet Öcal, Cem Eray Eşmekaya

Ayvalıkgücü Belediyespor: Deniz Çörtlen, Davut Babur, Hamit Kurt, Polat Güren, Samet Önger, Tugay Yıldırım, Recep Pekgöz, Burak Özbakır (Dk.82 Gökhan Hüner), Yunus Emre Aydemir (Dk.53 Veysel Karani Ünal), Ertuğrul Yıldırım, Kemal Akbaba

Orduspor 1967 A.Ş.: Ömürcan Çavuşoğlu, İsmail Kayalı, Yusuf Avcılar, Adem Doğan, Erdinç Karakaş, Mustafa Samican Keskin (Dk.77 Serhat Velioğlu), Ufuk Özcan (Dk.72 Güney Gençel), Uğur Ayhan, Burak Sürmeli (Dk.68 Harun Özcan), Metin Sevinç (Dk.68 Cevatcan Ekinci), Abdülkadir Akyıldız

Goller: Dk.65 Kemal Akbaba (Ayvalıkgücü Belediyespor), Dk.73 Abdülkadir Akyıldız (Orduspor 1967 A.Ş.)

Sarı Kartlar: Yunus Emre Aydemir, Burak Özdemir, Veysel Karani Ünal (Ayvalıkgücü Belediyespor), Mustafa Samican Keskin, Burak Sürmeli, Uğur Ayhan, Abdülkadir Akyıldız (Orduspor 1967 A.Ş.)

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi