Teknik Direktör Cahit Erçevik’in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transferlerini sürdüren Orduspor 1967 A.Ş., dış transferde 6.imzasını attırdı. Sarı-Mor-Beyazlı ekip Isparta 32 Spor’un sağ beki ve Fethiyespor’un sol bekini transfer etti.

İki sezondur Isparta ekibinde forma giyen 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Arif Birşen, ilk sezonunda 3.Lig ve Türkiye Kupası’nda 28 maçta forma giymiş ve takımı ile 2.Lig’e terfi etme sevinci yaşamıştı. Geçen sezonda da 2.Lig’de takımı ile birçok maça ilk 11’de sahaya çıkan Birşen, ligde 24 maça çıkarak 2 gol atmıştı. Erdinç Karakaş ise geçen sezon Orduspor 1967 A.Ş.’nin de olduğu grupta Fethiyespor formasını 33 maçta giymiş ve Play-Off maçlarında şampiyonluk yaşamıştı. 

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2018-2019 yılında takımdan ayrılarak 1461 Trabzon’a transfer olan 1998 doğumlu oyuncu 18 maça çıkmıştı. Bir sezon sonra Ofspor’a geçen Birşen, 18 maçla oradan da ayrılmıştı. 3.Lig’de şampiyonluk yaşayıp 2.Lig’de Play-Off heyecanı ile iki sezon kaldığı Isparta 32 Spor’da ise toplamda 53 maçta forma giydi.

Nazilli Belediyespor altyapı çıkışlı olan Erdinç Karakaş, kariyerinde 9 farklı takımda forma giydi. 32 yaşındaki tecrübeli isim kariyerinde Nazilli Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor ve son olarak Fethiyespor formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşadı. Karakaş, şu ana kadar oynadığı takımlarda 281 maçta forma giydi. 

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi