TFF 3.Lig’de mücadele eden ve son iki haftada ligdeki zayıf rakipleri karşısında beş puan kaybeden Orduspor 1967 A.Ş.’de, Pazar günü oynanan maçın ardından teknik direktör Cahit Erçevik istifa etmişti. Orduspor 1967 A.Ş. yönetimi hafta maçında bu istifayı kabul ettiklerini açıklarken, iki gün sonra takımın başına yine Cahit Erçevik’in getirildiği açıklandı.

Orduspor 1967 A.Ş.‘de göreve Cahit Erçevik’in yeniden getirilmesi ile ilgili olarak “Ligin başında uzun ve inançlı bir yola çıktığımızı ve bunu hocamız Cahit Erçevik ve ekibi ile gerçekleştirmek istediğimizi spor kamuoyuna duyurmuştuk. Lige istediğimiz gibi başlayamamış olabiliriz ancak bizim hedeflerimiz ve hayallerimizin sınırı olmadığını geçtiğimiz yıllarda bizimle birlikte yol yürüyen herkese gösterdiğimizi düşünüyoruz.
Bugün gelinen noktada, ligde yaşadığımız puan kayıplarının olacağını, bugün mağlubiyet alıp, yarın galibiyetle haftayı tamamlayacağımızı ve oynadığımızın bu oyunun futbolun gerçeği olduğunun bilincindeyiz. Kaybettiğimiz puanları telafi ederek, hedefimizden sapmadan şampiyonluk yolunda ilerleyeceğimize olan inancımız tam, tüm bu gerçeklerle kulübümüzün menfaatlerini düşünerek geçtiğimiz hafta ayrılma kararı alan hocamız Cahit Erçevik ve ekibi ile yola devam etme kararı aldık. Hocamıza ve teknik heyetimize olan inancımızın ligin başında olduğu gibi bugün de tam olduğunu kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz.” ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon Edirnespor’un başında Ordu’da Orduspor 1967 A.Ş.‘yi 6-1 yendikten sonra Ordu ekibinin teknik direktörü olarak iki gün sonra göreve başlayan Cahit Erçevik, bu sefer istifasının kabulünün iki gün sonrasında yine göreve başlamış oldu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi