Sezon başından bu yana her oynadığı maçın ardından Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Ağrı 1970 Spor maçının ardından da sevk edilmişti. Henüz Türkiye Futbol Federasyonu'na logo ve forma setlerini tescilletmeyen ancak farklı forma ve logolarla sahaya çıkan Ordu temsilcisi, yine ceza aldı.

Ligin 5.haftasında Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynadığı Ağrı 1970 Spor karşılaşmanın ardından hem onaysız forma setleriyle sahaya çıkmasında hem de taraftarların sebep olduğu çirkin ve kötü tezahüratlardan dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün cezası belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada: ''03.10.2021 tarihinde oynanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü-Ağrı 1970 Spor arasındaki TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasında, TFF onayı olmayan forma setleriyle müsabakaya çıkılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi