Ligin yeni ekiplerinden birisi olan ve kulüp tarihinin ilk profesyonel lig tecrübesi olmasına rağmen lige hızlı bir giriş yapan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, ligin üçüncü hafta maçında Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk etti.

Teknik Direktör Telat Özden bu hafta savunma kurgusunu bozarken ilk 11’de şans verdiği 30 yaşındaki stoper Volkan Geyik henüz 14.dakika 35 metreden kaleciyi avlayarak perdeyi açan isim oldu. Savunmadan ileriye çıkan kaptan Eray Eren ise 38.dakikada sağ çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da durmaya niyeti olmayan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde ilk golü atan Volkan Geyik’in asistinde Cevat Can Ekinci üçüncü golü attı. Perdeyi kapatan isim ise oyuna sonradan giren Muhammed Kurt oldu 4-0.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü bu sezon iç sahada oynadığı ikinci maçını da 4-0 kazanırken, iki galibiyet ve bir beraberlik sonrasında puanını 7’ye çıkardı.

Stadyum: Ordu 19 Eylül

Hakemler: Levent Balcı, Eren Öksüzler, Kaan Kaya

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü: Cantuğ Temel, Eray Eren (Dk.78 Muhammed Kurt), Volkan Geyik, Ahmet Batuhan Akyüz, Mustafa Bayhan (Dk.58 Tolga Yılmaz), Metin Sevinç (Dk.78 Ömercan Aslan), Arda Saltan (Dk.68 Görkem Güner)Ufuk Özcan, Cevat Can Ekinci (Dk.68 Can Ahmet Üstün) Tevfik Doğukan Pala, Oğuz Saltabaş

Çankaya Futbol Kulübü: Hüseyin Genç, Adnan Emin Koldere (Dk.46 Salih Üresin), Muhammet Akyazı, Enes Kıra, Berkay Demir, Haydar Deniz, Salih Seyis, Hüseyin İriç (Dk.67 Berke Avcı), Salim Uzun (Dk.68 Ahmet Yavilioğlu), Hasan Ahmet Sarı, Mustafa Karabulut (Dk.46 Emir Kaan Erik)

Goller: Dk.14 Volkan Geyik, Dk.38 Eray Eren, Dk.63 Cevat Can Ekinci, Dk.87 Muhammed Kurt (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Sarı Kartlar: Volkan Geyik, Ahmet Batuhan Akyüz (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü), Hüseyin İriç (Çankaya Futbol Kulübü)
Editör: Haber Merkezi