2021-2022 sezonunda son haftalarda işlerin istenildiği gibi gitmediği Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde kulübede köklü değişikliğe gidilmişti. Telat Özden ve ekibine gönderen Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü yönetimi Edirnespor maçında altyapı antrenörleri ile sahaya çıkılmasına müsade ederken, takım ise sahadan 6-1 mağlup ayrılmıştı.

4 Aralık’ta oynanan maçtan iki gün sonra Edirnespor’dan istifa eden 50 yaşındaki teknik adam Cahit Erçevik, Ordu’ya tekrar dönerek Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü ile ilk antrenmanına çıkıyor.

Cahit Erçevik Kimdir ?

Futbolu bıraktıktan sonra Çatalcaspor’da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Cahit Erçevik, ilk teknik direktörlük deneyimini ise 15 maç ile Kayseri Şekerspor’da yaşıyor. Ardından Çatalcaspor ve Kayseri Şekerspor arasında yine gidip gelen Erçevik, Karaman Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor, üçüncü kez Çatalcaspor ve son olarak Edirnespor’da teknik direktörlük yapıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında göreve geldiği Edirnespor’un başında ise 28 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak, Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü oluyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi