Orduspor’da 2.Dönem başkanlığına seçilen Suat Deniz’in kongrede kulüp üyelerine sunduğu ve onay kararı aldığı şirketleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Orduspor’un Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kongrenin ardından yaptığı çalışmalar sonrasında kulübü resmen ‘şirket’ yaptı.
Orduspor Kulüp Başkanı Suat Deniz kongrede, başkanlıktan önemli olan şeyin şirketleşme olduğunu söylerken, tarihi bir adım attıklarını belirtmişti. Orduspor Kulübü Derneği altından mücadele eden Orduspor, yeni sezonda ise faaliyetlerini Orduspor Futbol İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi adı altında sürdürecek.

Konu ile ilgili kulüpten şu açıklama yapıldı:

Yeni sezon öncesinde yaptığımız kongrede, kongre üyelerimizin aldığı karar neticesinde kulübümüzün şirketleşme konusundaki kararına onay çıkmıştı. Kulüp Başkanımız Suat Deniz ve yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalar neticesinde, kulübümüzün şirketleşme işlemleri netlik kazandı. Kulübümüzün, ‘Orduspor Futbol İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi’ adıyla şirketleşme işlemleri tamamlandı. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi