Sezon başında aldığı -12 puan cezası ile lig başlamadan son sıraya gerileyen ve bir türlü eksi puandan kurtulamayan Orduspor’da sakat oyuncular moralleri daha da bozdu. Turhalspor maçı öncesinde yapılan antrenmanda sakatlanan Oğuz Yılmaz’ın durumu ciddi olurken sezonu kapattığı belirtilirken, Turhalspor maçında sakatlanan Erkan İnan’ın da son durumunun MR sonuçlarına göre açıklanacağı belirtildi.
Orduspor Kulübü resmi hesaplarından futbolcuların sağlık durumları ile ilgili şu açıklamalara yer verildi.

Oğuz Yılmaz sezonu kapattı !

Geçtiğimiz hafta sakatlanan ve ayağı alçıya alınan futbolcumuz Oğuz Yılmaz, alçıdan kurtuldu ve koltuk değnekleri yardımıyla yürümeye başladı. Bilek bağlarında kopma, kapsül yırtılması, aşil tendonunda burkulmaya dayalı ödem ve sıvı artışı tespit edilen futbolcumuz sezonu kapattı. Sezon başında takım kaptanlığımızı yapan Oğuz Yılmaz’ı en kısa zamanda tekrar Orduspor forması ile sahada görmeyi diliyoruz. Geçmiş olsun.

Erkan İnan MR’ı bekliyor !

Turhalspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz Erkan İnan, bugün akşam saatlerinde MR’a girdi. Diz ve bilek bölgesinden sakatlık geçiren oyuncumuzun son durumu yarın açıklanacak MR sonrasında belli olacak. Erkan İnan’ı en kısa zamanda tekrar Orduspor forması ile sahada görmeyi diliyoruz. Geçmiş olsun. ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi