Yapımına başlanan, 54 daire ve iş yerlerinden oluşacak projede toplamda 13 bin 500 metrekare inşaat alanı olacak. 130 metrekare 3 Blok 3+1 dairelerden oluşacak proje, ayrıca iş yerleri ve konut yaşamıyla beraber Turnasuyu’nun önemli iş merkezlerinden birisi haline gelecek.

Anahtar teslim 3+1 daireler

Bir cephesi ana yol ve deniz manzarası, 2 cephede ise yeşil alanlarla çevrili projede, 3 ayrı blok ve her katta 3 daire olacak şekilde tamamı anahtar teslim daireler yapılacak. Anahtar teslim dairelerin hepsinde Ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası, ferah banyo ve geniş salonlar ve 1. sınıf malzemeler bulunacak.

Anayol üzerinde iş yerleri

Proje, Ordu – Giresun ana yolu üzerinde, Ordu Üniversitesi ve Ordu Şehir Hastanesine 1 km uzaklıkta 2200 metrekare iş yeri ile gelişen Turnasuyu bölgesinin en kıymetli iş yerleri olacak. Bölgedeki ihtiyaca göre market grubu, inşaat grubu, mobilya grubu, gıda ve de sağlık gruplarına hizmet edebilecek büyüklükte, depo ve asma katlı iş yerleri de proje bünyesinde yer alacak.

Açık otopark ve sosyal alanlar

Projenin iş yerleri için ön cephede, konut sakinleri için ise arka cephede açık otopark alanları bulunuyor. Ayrıca konut sakinleri için arka alanda, spor alanları, peyzaj alanları ve de yürüyüş alanları değerlendirilecek. Bodrum katta her daire için ayrıca ayrılacak olan kişisel depolarla, proje sakinlerine çok daha fazla özel alan yaratılacak.

Tepe’den hayırlı olsun ziyareti!

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, proje alanını ziyaret ederek, projenin Ordu ve Turnasuyu’na hayırlı olmasını diledi. Tepe, projenin aynı zamanda bölgeye çok şey kazandıracağını da ifade etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi