Ordu’nun Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesine Ordulu İç Mimar Numan Balkaş tarafından Nub’Art Mimarlık Ofisi açıldı. Açılışa Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu,Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve Ordulular katıldı. Sektörde yaklaşık 20 senelik bir mesleki tecrübe ile yer alan İç Mimar Numan Balkaş, ilki İstanbul’da açılan mimarlık ofisinin ikinci şubesini Ordu’ya açtıklarını ifade ederek “Çok tatlı bir heyecan, çok mutluyuz. İstanbul’da bu 20 senede edindiğimiz tecrübeleri Ordu ile paylaşacak olmaktan, böyle bir ofisi ilimize kazandırmış olmaktan dolayı mutluyum. Bundan sonraki süreçte Ordu’da da profesyonel projeleri üretmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Projelerini açıkladı!

Orduluların bu mimarlık ofisi ile hangi projeleri hayata geçirebileceğini açıklayan Balkaş, “Mağazalar, oteller, restoranlar, lüks konut bakımından villalar, ofis ve klinikler gibi sağlık yapıları üzerine çalışıyoruz. Bu noktada da kurumsal markalarla çalışmanın avantajını yaşıyoruz. Tecrübelerimizi burada yürütme niyetindeyiz.” dedi.

Numan Balkaş’tan Ordululara çağrı

Balkaş, “Özellikle iç mekan tasarımı anlamında profesyonel bir hizmet almak istediklerinde biz bu profesyonel hizmeti kendilerine verebiliriz. Biz sadece görsel hazırlamıyoruz aynı zamanda şantiyede uygulanabilirliği noktasında da hizmetler veriyoruz. Şantiyedeki hataları minimuma indirecek projeleri hayata geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı. Ordu Yorum/ Nilüfer Altaş

Editör: Haber Merkezi