Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin’in girişimleriyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminde ‘Heyamo’ türküsünü seslendiren 16 yaşındaki Güzel Sanatlar Lisesi 2. Sınıf öğrencisi Ceren Ece Öksüz de Çambaşı Yaylasına geldi.

Şehit ailelerine yönelik sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi veren Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin, sosyal sorumluluk projesine Çambaşı Kayak Merkezi’nin öncülük ettiğini ifade ederek, “Yaklaşık 1 ay önce Sarıkamış Şehitlerini anma programında işletmemizde bir araya gelmiştik. Aynı duygularla hareket etmek istedik. İşletme sahibiyle yapmış olduğumuz görüşmede, hemşerimiz Ceren kardeşimizi ilçemize davet ettik. Çambaşı Kayak Merkezi’nin imkanlarından şehit ailelerimizi ücretsiz faydalandırmak istedik. Sağolsun işletme sahiplerimiz de bu talebimizi içtenlikle kabul ettiler. Bütün gönüllere hitap eden ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminde seslendirdiği ‘Heyamo’ türküsü ile Ceren kardeşimiz de yüreklere, kalplere dokundu. Aynı duyarlılığı diğer tesislerimizden de bekliyoruz.” dedi.

Proje kapsamında Ordu’ya gelen Ceren Ece Öksüz de şehit aileleri için hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu kararı alan Kaymakamımız Sayın Yasin Şahin’e ve işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Çok gurur verici.” diye konuştu.

İşletme sahipleri Murathan Hacıbekiroğlu ve Seyit Alkan Bayraktar da yaptığı açıklamada, “Tesisimizde bundan sonra bütün şehit ailelerimize yeme içme, aktivite, zipline, telesiyej kullanımını ücretsiz sağlamak istiyoruz. Bir nebze de olsa onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz.” diye konuştular. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi