Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Ordu Barosu Başkanı Sayın Sibel Hanım ve değerli yönetim kurulu üyelerine bu iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ordu barosu gerçekten bizler için çok önemli Ordu da gurur duyduğumuz marka kurumlardan birisidir. Hem işbirlikleri hem dostlukları bizler için çok önemli. Hukukun en önemli ayağını temsil ediyorlar. Ordu barosunun başarılı faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Ayrıca kadın bir baro başkanımızın olmasının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ordu Mali Müşavirler Odası olarak her zaman Ordu Barosu ile fikir alışverişinde bulunarak ortak projeler içerisinde olacağız. İki kurumun bu iş birliği çok önemli, biz kendilerini Ordu Mali Müşavirler Odasında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ordu Baro Başkanı Sibel Torun; Ordu Barosu yönetim kurulu ile burada olmaktan çok mutluyuz. Temmuz ayında yapılan seçimlerde Ordu Barosu Başkanlığı görevine getirildim. Yönetim ekibimle beraber çok güzel çalışmalara imza attık. Bahadır başkanımla çok uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Onun ekibiyle birlikte çok güzel projelere imza attık, dostluk kardeşlik içerisinde çalışıyoruz. Ordu da ki tüm sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsiyorum. Ordu Mali Müşavirler Odası ile ilimizle ilgili birçok proje de birlikte yer aldık. Bundan sonrada yer almaya devam edeceğiz. Ordu Barosu olarakta hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mali Müşavirler Odası ile beraber Ordu’nun iki güzide kurumunu oluşturuyoruz. Bundan sonra da ortak projelerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahipliği için başta değerli oda başkanımız Bahadır Baş’a, yönetim kurulu üyelerine ve kurul komisyon başkanlarına çok teşekkür ediyorum. dedi.

Ziyaret Anısına Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Ordu Mali Müşavirler Odasının Dünya’da ve Türkiye’de Muhasebe Felsefesi kitabını hediye etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi