Ticari hayatın ve sosyal yaşamın merkezlerinden biri olan Şarkiye mahallesinde Osmanpaşa caddesi başta olmak üzere Çapulacılar sokak, Küçük Sokak, Hacı Mustafa Katırcıoğlu Sokak, Kocakişi Caddesi, Kültür Caddesi ve Fatma Hatun Caddesi olmak üzere 7 sokak ve cadde tüm ihtişamı ile yeniden gün yüzüne çıkarıldı. Mineral yüzeyli dekoratif doğal taşlarla yenilenen sokak ve kaldırımlar adete bir tablo güzelliğine kavuştu. Aydınlatma sistemi de tamamlanan birinci etap çalışması cadde esnaflarının ve vatandaşların büyük takdirini kazanırken, ikinci etapta ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Esnaflar da vatandaşlar da memnun

Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olan cadde esnafları ve vatandaşlar “Caddemiz yıllar sonra ilk defa yeniden yaşam merkezine dönüştü. Vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye başlayan caddemizde işlerimizde de artış olmasını bekliyoruz. Başkanımız Sn. Aşkın Tören’in bu değerli çalışmaları hem mahallemize hem şehrimize hem de esnaflar olarak bizim işlerimize değer katacaktır. Hizmetleri için Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle düşüncelerini paylaştılar.

“Şehrimizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz”

Programlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “Hem kentin ihtiyaçlarını hem de yılların beklentilerini karşılamak için planlı programlı bir çalışma yürütüyoruz. Şehrin sorunlarını çözecek, beklentileri karşılayacak güçte ve kabiliyette bir belediyeyiz. Mahallelerimizin eksiklerini bir bir tamamlıyor şehrimizin ticari hayatına ve sosyal yaşamına yeni prestij caddeler kazandırıyoruz. Kadim mahallerimizi gelenekle geleceği birleştirerek yeniliyor ve modern yüzüyle yeniden gün yüzüne çıkarıyoruz. Şehrimizin ticari hayatının ve sosyal yaşamın sıfır noktası diyebileceğimiz Şarkiye mahallemizde beklenen ve özlenen bir çalışma idi. Ortaya çıkan sonuç hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Sorunları çözmeye yılların beklentilerini karşılamaya ve şehrimizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmalarımız şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi