Kısa sürede tamamlanacak altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemesinin ardından hem oto galericiler heyecanla bekledikleri merkeze kavuşacak hem de Altınordu.

Altınordu Karacaömer mahallesinde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde tamamlanma aşamasına gelinen projede; 9 Bin 235 metrekare kapalı alan, 2 bin 600 metrekare yeşil alan, 3 bin 800 metrekare açık otopark yer alıyor. Oto Galericiler Sitesinde; 62 adet oto galeri, idari bina, Noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, kuaför, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor.

Açık Alışveriş merkezi konseptinde tasarlanan modern şehirleşme örneği Oto Galericiler Sitesi; Oto galerici esnafına daha nezih ve modern kent anlayışına uygun bir ortamda ticaret yapma imkânı sunarken aynı zamanda daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari bir pazar da olacak. İkinci el oto ticaretinin çekim merkezi olacak Oto Galericiler Sitesi bu yönüyle de oto alım satımı yapan esnafımızın ticaret hacmini önemli ölçüde artıracak. Öte yandan vatandaşlara ise çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini bir arada bulabilecekleri tüm işlemleri de aynı yerde yapabilecekleri kolaylığı sağlayacak.

Yapımında sona gelinen proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aşkın Tören, “Otomotiv sektörüne değer katacak ve modern şehirleşmeye katkı sağlayacak olan projemiz, Altınordu’ya Ordu’ya ve tüm bölgeye hizmet verecek” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi