Üye ziyaretleri kapsamında gerçekleşen programa, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necdet Yüce ve Abdullah Titiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Tapanoğlu, Gültekin Kurtcul, Emre Yılmaz, Nevzat Yavuz, Veysel Köybaşı, Adnan Menderes Doğruyol, Meclis Üyeleri Mustafa Şahin ve Selahattin Tokgöz katıldı.

Ordu TSO heyeti önce Gölköy ilçesinde bulunan üye firmalarını ve esnafı ziyaret ederek üye firmaların sorun ve taleplerini dinledi.

Üye ziyaretlerinin ardından sırasıyla Gölköy İlçe Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan’ı, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ı ve Gölköy Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Belgüzar Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek oda hakkında bilgi verirken, ilçede bulunan üye firmalar için yapacakları çalışmadan bahsettiler.

 “Biz Birlikte Güçlüyüz”

Toplantıda konuşan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel; “ Biz bu ziyaretlerimizi ve toplantılarımızı geleneksel hale getirmek amacındayız. Bizim Ordu merkezden sonra en fazla üyesi olan ilçemiz Gölköy’dür. Bu toplantılara katılırsanız, sorun ve taleplerinizi bizlere iletirseniz çok seviniriz. Hedefimiz ortak, Ordu’yu büyütürken Gölköy’ü de büyütmek zorundayız, Gülyalı’yı da, Perşembe’yi de, Ulubey ve Gürgentepe’yi de büyütmek zorundayız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Bu yeni dönemde (Giresun, Samsun ve Sivas) gibi komşu illerimizle ilişkilerimizi de güçlendireceğiz. Kaderimiz, derdimiz ve geleceğimiz bir ve ortak, birlikte büyüyeceğiz inşallah.  Üye sayımızı da artırmak hedefindeyiz, mutlaka Gölköy ilçemizde bulunan yeni ticarethanelerin veya mevcut iş yerlerinin Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıt olmalarını istiyoruz. Biz onlara destek olacağız, onlar da bizim büyümemize destek olacaklar. Çünkü Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde şehirler üye firmaları kadar güçlüler. Bu yüzden birinci hedefimiz üye sayımızı artırmak, şirket sayımızı artırmak, dolayısıyla istihdam sayımızı artırmak ama bu arada açılan işletmelere en büyük desteği de sağlamak.” diye ifade etti.

Ordu TSO heyeti ardından Gölköy İlçe Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan’ın, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ın ve Gölköylüler Dernek Başkanı Mustafa Şahin’in de katılımları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 “Bizim Artık Birbirimizin Farkında Olmamız Gerekiyor”

Gölköy ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretin çok güzel ve verimli olduğunu vurgulayan Başkan Karlıbel; “Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ilçeleri ile bir bütün, bizim artık birbirimizin farkında olmamız gerekiyor. Biz yola çıkarken de bu birlikteliği sağlayacağımızı söylemiştik. Aynı şekilde söz verdiğimiz gibi devam ediyoruz. Birlikte son derece aktif, daha hızlı, daha çabuk hareket etmek istiyoruz. Hedeflerimiz ortak, Gölköy büyüyecek biz de büyüyeceğiz.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi