Gerçekleşen ziyarete Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necdet Yüce ve Abdullah Titiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Menderes Doğruyol, Nevzat Yavuz, Emre Yılmaz ve Gültekin Kurtcul katıldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karlıbel; “Öncelikle nazik kabulünüz için sizlere çok teşekkür ederiz. Bizim hedefimiz, hayalimiz, dertlerimiz hatta üyelerimiz bile bir, fındık Ordu’nun ve Karadeniz’in en önemli geçim kaynağıdır. Bu önemli ürüne katma değer kazandırmak için biz fındıkçı dostlarımızı sanayi ve ticaretin diğer kollarıyla bir araya getirerek Ordu’nun ortak hedefine birlikte yürüme gayretindeyiz. Bugüne kadar ihmal edilmiş birçok şey var. Artık daha sık görüşeceğiz, daha sık bir arada bulunacağız, daha sık ortak çözümler bulmaya çalışacağız. Bizler verdiğimiz sözleri tutmak için biraz daha gayretli olacağız. Bu birlikteliğin önce ilçelerimize, sonra bölge şehirlerimize yansıyacağını, Türkiye pastasından önce bölgemize daha sonra da kentimize daha çok pay alacağımızı planlamaktayız. Arkadaşlarla da bunun yol haritasını çizdik inşallah başaracağız. Herkese teşekkür ediyor başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun diyorum.” İfadelerine yer verdi.

İşbirliği içinde çalışacağız!

Gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu TB Başkanı Ziver Kahraman; “2022 yılının son çeyreğinde oda seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bu seçimlerin sonucunda Ordu Ticaret Borsasında irade bizde, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda ise irade Sayın Başkanım A. Levent Karlıbel ve değerli yönetimindedir. Sayın başkanımız aynı zamanda bizim de bir üyemiz, sektörü yakından bildiği için bu borsamız için bir kazanımdır. Ben güzel bir çalışma ortamı yaratacağımıza inanıyorum. Şimdiden bundan sonraki süreçte yapacağımız iş birliği için ve bizleri ziyaret ettikleri için sayın başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıçtır, bundan sonra yapacağımız yatırımlara ve çalışmalara güvencim tamdır.” Diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi