Ben göreve talibim

 

Göreve talip olduğunu belirten Yaşar Pamuk; ''Ortada bir hoşnutsuzluk ve güvensizlik var, itibarsızlık var, Ordu insanını aşağılama hakir görme var adamdan saymama var, neticede Ordu' da yaşayan ve Orduspor' da başkanlık yapmış birisi olarak bu yapılan haksız eleştiri ve yakıştırmaları açıkçası kendimize laik görmüyoruz.'' Böyle bir şey yok olamaz da.. Ordu' da Sayın Büyük şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Bey kötü, Sayın Valimiz kötü, Sayın Eski Başkanlarımızdan Şükrü Bodur kötü, Sayın Eski Belediye Başkanı (şimdiki) Mv. miz. Seyit Torun kötü, İş adamlarımız kötü, eski kulüp başkanlarımız ve eski kulüp yöneticilerimiz kötü, eski Orduspor'lu futbolcularımız kötü (Ordu'da ne hoca var ne oyuncu var) söylemleri de dahil, taraftarlarımız kötü,esnafımız kötü..madem ki; memleketimizde o kadar kötü insanlar ile yaşıyoruz ve hareket ediyoruz.  Bir tek Başkan Nedim Türkmen iyi. O zaman bir kötülük daha yapalım da oldu olacak başının çaresine baksın diyelim. Öncelikle 100 ve 150 arası imza toplayan Sayın Pamuk imza aldığı kişilerden kongreye gelmeleri konusunda telkinde bulundu..bende burada şehrimizin büyüklerine ileri gelenlerine sesleniyorum, gelin 4 Temmuz 2015 Ordu ve Orduspor için milat olsun, değişim olsun. Şu mübarek günlerin yüzü  suyu hürmetine Bayram namazına gider gibi kongreye gidelim. Geçmişte Orduspor kulübüne emekleri geçenlerin ruhlarını incitmemek için gidelim, hayır ve dualarına bir yenilerini ekleyerek gidelim, hatırları için gidelim, vermiş olduğu emeklerine karşılık gidelim. Altı sezondur iyi yönetilmeyen son bir sezondur neyin ne olduğu belli olmayan sürekli haciz ve alacaklılarla kulübümüzü ele aleme karşı bizleri rezil edenler için bizleri yok sayanlar için gidelim. Ordu şehrinde yaşamanın bir bedeli olmalı, bu bedeli ödemenin zamanı geldi.” dedi.

 

“Herkesi göreve davet ediyorum”

 

 Herkesi göreve çağıran Pamuk isimleri tek tek sıraladı; “Eski Başkanlarımızdan Sayın Ergin Karlıbel beyefendi, Sayın Murat Çebi beyefendi, Sayın Olgun Akın beyefendi, Sayın Güner Sağra beyefendi, Sayın Şükrü Bodur beyefendi (özellikle de siz size bu kongrede çok ihtiyaç var, geçmişte en büyük hatam dediğiniz yanlışınızı düzeltmek için sizi göreve davet ediyoruz).  Sayın Kenan Çebi, Sayın İdris Yıldız, Sayın Bahtiyar tenteoğlu beyefendi, Sayın Mustafa Poyraz beyefendi, Sayın Bahtiyar Köksal beyefendi, Sayın Ali Mertan beyefendi, Sayın Nejdet Gürsoy beyefendi, Sayın Cengiz Bilgihan beyefendi,Sayın Şanser Şahin beyefendi, Sayın Mustafa Duran beyefendi,Sayın Fikret Türkyılmaz beyefendi,ve diğer üyelerimiz..eski futbolcu ağbilerimiz Sayın Üstün Türközer, Sayın Güven Türközer, Sayın Muzaffer Demir,Turgay Güney, Sayın Ali Şahin, Sayın Turgut Kır, Sayın Mustafa Kılıç, Sayın Ertan Bakır, Sayın Oktay Çanak (Mv.) miz.Sayın Özcan Türkmen, İş adamlarımız, Hasan Bacınoğlu, Mehmet Özel, Ömer Aydın, Nejat Yürür,Cengiz Gürsoy, Hüsnü Yücel, Adnan Enginyurt, Bahri Köksal,Ümit Ökten, Servet Şahin,İsmet Şenocak, Cem Şenocak,ihsan Çetinceviz, Kazım Türkmen, Hamdi Işık, Levent Karlıbel, Bahadır Baş, Olgun Çakmak, Hasan Çebi, Mevlüt Es, Veysel Serdaroğlu, Ufuk ateş, Orhan Kahveci, Salim Poyraz, Ömür Köleoğlu, Adem Yavuz, Ruhi Serdar, Cahit Serdar, Erkan Güldüren, Umut Tepe, Salih Ziya Cörüt, Adnan Alparslan, İlker Kahraman, Cem Gürsoy, Sn. mv.miz. Seyit Torun beyefendi, Büyük şehir belediye başkanımız Sayın Enver Yılmaz beyefendi, Ercan Kır, Nihat Yurdakul, Murat Yurdakul, Ender Kırca, Zeki Aydın, Hasan Vayni, Mehmet Gürses, Coşkun Memiş, İsmail Kaan Köksal, Ugur Altaş, İzzet Ferit Şahin, Sayın Altunordu Belediye Başkanımız Aydın Şaşmaz beyefendi, Mahmut Şenocak, İdris Altunel, Burçin Doğan, Sinan Yüzer, Rıdvan Yalçın, Dursun Altaş, Tuğrul Odabaş, Şahap Şahin, Burhan Çakmak, İsmail Bacınoğlu, Nejat Avcı, Soner Karaman, İlker Karaman, Fatih Bostancı, Yücel Baştürk, ve ismini yazamadığım diğer üyeler.”

 

“Orduspor tarihine yeni bir ivme kazandıralım”

 

            “ Gelin 4 Temmuz Ordu ve Orduspor tarihine yeni bir ivme kazandıralım.” diyen Pamuk şöyle devam etti; “Başkan Nedim Türkmen başkan adayı Yaşar Pamuk Bey ile görüşeceğim diyor ama,  Yaşar Pamuk beyin telefonlarına bakmıyor, eski futbolcuların avukatları ile görüştüm diyor ama, eski futbolcular Başkan Nedim Türkmen olduğu müddetçe bir lira aşağıya inmem diyor.( Örn. Fatih Tekke ve Fevzi Elmas) Akşam oluyor aday değilim sabah oluyor adayım diyen bir kargaşanın içerisinde daha ne kadar duracağız, 10 milyon gibi bir kaynak yarattım diyor ama U-19 takımlarını iki kez 3 milyon bulamayıp hanemize 40 milyon yazdırabilen zihniyetten bahsediyorum.”

 

“Bu yalanlarla nereye kadar”

 

Her şeyin şeffaf olması taraftarı olduğunu belirten Pamuk; “Seçilirsem şimdiden söylüyorum çok çok büyük enkaz devralacağım ama sokakta cadde de herkesin ortak noktası diye yazıyorum. Mevcut başkan seçilmesin de bundan kötüsü olmaz diyorlar. İnsanları heyecansız ve isteksiz görüyorum.Artık mevcut başkana itibarları kalmamış, inançları desem asla..inanmıyorlar. Daha ortada hol yok yumurta yok bir tanesi DHMİ' nın otoparklarını alacağız bir diğeri 7-8 oyuncu ile prensip de anlaştım diyor, başkan hep aynı nakarat.” dedi.

 

“Eğlencemizi geri alma vakti”

 

           Artık Ordu ile Yoroz arasından çıkma zamanının geldiğini söyleyen Pamuk; “Orduspor bizim anımız hatıramız bize bırakılan miras ise o mirası alma vakti gelmiştir. Allah bizleri insanların kötü şerrinden korusun, bizler Ordu' da yaşıyoruz, havasını suyunu kokusunu teneffüs ediyoruz. Hafta sonu eğlencemizi geri alma vaktidir diyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Bizler Orduspor sevgisini onların sayesinde kazandık, bizlere o sevgiyi kazandıracak olanlarda o büyüklerimiz.” diye konuştu. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi