Hak ettiği değere kavuşması için ıslah çalışmalarının yanı sıra yürüyüş yolları, yeşil alanlar, rekreasyon alanları, parklar ile çekim merkezi haline getirilen Melet’te yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. İçinde ihtisas çarşısı, ofis ve konut bloklarının bulunacağı Parkmelet projesi yakında başlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORKENT A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan projenin Ordu’nun ardından İstanbul’da da lansmanı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Parkmelet projesinin enerjiden çevreye kadar her ayrıntısının düşünülerek hazırlandığını söyledi.

Ordu’dan sonra İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanın tanıtımının yurt dışında da devam edeceğini belirten Başkan Güler, “Bu projemiz bir yatırım projesi. Ordu İstanbul’da ikinci nüfus. Bunun Avrupa boyutu da olacak. Bu projenin aslında tanıtıma ihtiyacı yok. Bu proje bir ihtiyaçtan doğdu. Çok cazip bir proje. Enerjiden çevreye kadar, yeşil alandan yeşil ekonomiye kadar hepsini düşünerek yaptık. Kıymetli bir yatırım olduğu için de sizlerle paylaşmak istedik. Bu projeyi hazırlarken de bütün inceliklerine dikkat ettik. Çağdaş usullere düşünerek hazırladık. İddialı bir proje haline geldi. Sıradan bir proje değil. Altına imzamızı attık. Bu yüzden bu projede paydaş olmamızda fayda var” diye konuştu.

Lansmanın 21 Ekim’de son bulacağını aktaran Orkent Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nihat Şen ise “Parkmelet projesi Ordu’nun ihtiyacını karşılayabilecek bir proje. Parkmelet projesi ile Ordu’daki bazı eksiklikleri gidermek istedik. 21 Ekim tarihi ile lansmanımız son bulacak. Lansmanlarımızı burada olduğu gibi yurt dışında da devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi