Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, Orkent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şen, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Fatih Titiz ve dernek üyeleri yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantı sonrası Dernek Başkanı Fatih Titiz; “Verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Ordu müteahhitler birliği derneği ve Ordu ticaret ve sanayi odası olarak bizler, ilimizde yapılacak tüm projelere talibiz. Ordu’da yapılan alanımıza giren tüm işleri Ordulu esnafların yapması güç birliği oluşturmak, Ordu’nun parasının Ordu’da kalması açısından çok önemlidir ve bu yöndeki fikirlerimizi değerli büyüklerimize ilettik.

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde OMDER ve OTSO ortaklığında şehrimizde yapılacak projeleri şehrimize yakışır bir şekilde üretebiliriz. Bunun yanında ülkemizde yaşanan felaketten sonra kentsel dönüşümün önemini bir kez daha anladık. Hızlı bir şekilde şehrimizin ihtiyaç duyulan bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatmamız gerekiyor. Şehrimizde tekil binalar ve toplu konutlarda bu konuda dönüşmesi gereken yerler var yetkili kurumlarca ivedi tespitlerinin yapılıp kentsel dönüşüm süreçlerinin başlatılması gerekiyor. Bu konuda da büyükşehir belediyemiz ile birlikte hızlı bir yol haritası oluşturacağımıza inanıyoruz.” Dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi