Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Atila Şahin, çeşitli birimler ve komisyonlar kurarak, vatandaşın ilçe başkanlıkları aracılığıyla derdini öğrenmeye ve çözüm üretmeye çalışacaklarını söyledi.

Her üyeden 10 TL aidat

Toplumun nabzını tutmaya çalışacaklarını belirten Şahin; “Her üyeden 10 TL aidat alınacak. Üye aidat verdiğinde hesap sorar, bu partide neler yapıldığını takip eder. İlçe başkanlarına yönetim kurulu toplantılarınızı mahalle üyelerine açmalarını isteyeceğiz. Kapalı kapılar ardından toplanmak yok. Hemen bir internet sitesi kurulacak. Giren her para, çıkan her kuruş orada her bir üye tarafından görülecek, denetlenebilir olacağız. Teknoloji çağındayız, kullanmamız lazım.”dedi.

“İlçe ve il binası ayrılacak”

Meclis üyelerinin daha aktif olmasını isteyen Şahin; “Sürekli sahada olacağım, beni partide bulamazlar. İlk fırsatta merkez ilçe binası ile il binasını ayıracağız. Hatta yerini ve kirasını da aşağı yukarı belirledik. Ezbere konuşmuyoruz, projelerimizle geldik. Yeter ki üyelerimiz bize destek versin, güvensin. CHP önümüzdeki seçimlerde Ordu’da birinci parti olacak potansiyele sahip. Son seçimde aldığımız toplam oy 109 bin. Bizim hedefimiz ise birinci parti olmak. Biz eğer Ordu’da birinci parti olursak CHP’de iktidara çok yakın demektir.”diye konuştu.
Ordu Yorum/Kemal Çeküç/Özel Haber

 

 

Editör: Haber Merkezi