Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz mesajında, “İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan’ın mazlumların kurtuluşuna, hastaların şifa bulmasına, borçluların borçlarını eda etmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Enver Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi;
'Evveli Rahmet, Ortası Mağfiret ve Sonu Cehennemden Kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu ayın toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.
Ramazan ayı; tutulan orucuyla, açılan iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler nedeniyle Rahmet ve Mağfiret ayı olan Ramazan, ayların en bereketlisidir. Müslümanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu kutsal ayda, omuz omuza ibadet etme imkanı bulan insanımız arasındaki tüm farklılıklar ortadan kalkar.
Toplum olarak bir ve iri olmak için; Vatandaşlarımızla yan yana,  iç içe, tüm dünyevi alemden soyutlanarak, bu ayın ulvi değerlerini yaşayabilmek adına Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak Ramazan Ayı boyunca her gün farklı bir ilçemizde orucumu açıp, dualara eşlik edeceğim.
Bizi biz yapan değerleri bu ilin her köşesinde yaşatabilmek ve geleceğe taşıyabilmek için Ramazan Ayı’nı bir fırsat olarak görüyorum. Unutmamak gerekir ki, bu mübarek ayda fakir-fukaraya yardımda bulunmak, önce yakınımızdan başlayarak çevremizdekilere destek olmak en büyük hayırlardan birisidir. Bu anlamda; Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesile, yeni bir başlangıçtır.
İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan’ın mazlumların kurtuluşuna, hastaların şifa bulmasına, borçluların borçlarını eda etmesine vesile olmasını diliyor, Ülkemiz ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi