Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Onur Şahin, yaptığı açıklamada; “Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanlarım teşkilatlarımızın değerli yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanlarım, basınımızın güzide temsilcileri, davetimize icabet eden çok değerli misafirler, açıklamamıza yoğun ilgi gösteren değerli basın mensupları İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı basın açıklamamıza katılımlarınızdan dolayı öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener‘in önderliğini yaptığı  siyasi hareketin başlangıcından   İYİ partimizin kuruluşuna ve partimizin ilimizde teşkilatlanmasına kadar her safhasında yer aldığım  ve 3 dönemdir de Genel Kurul Delegeliği görevi üstlendiğim İYİ Partimizin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday adaylığına başvuru kararı almış bulunmaktayım” dedi.

 “Tek çabam birlikte güzel yarınlara sahip olmak”

 Ziraat Odası Başkanlığından, Ulusal Fındık Konseyi Başkanvekilliğine, Ticaret Odası Meclis üyeliği ve Meslek Komitesi Başkanlığından Küçük Sanayi Sitelerinin kuruluş ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine ve bir çok sivil toplum örgütlerinde üstlendiğim tüm görevlerde tek cabam; ilimiz ve bölge insanımızın, sorunları çözülmüş bir yaşama,  huzurlu ve daha güzel yarınlara sahip olması adınadır” diye konuştu.

“Bu ucube sistem değişmelidir”

Devleti ayakta tutan sütunların demiri olan liyakat pas tutmuş ufalanmış, çimento görevi gören milli birlik, her akşam televizyonlarda milletin yarısına hakaret eden bir partili cumhurbaşkanı tarafından ayrıştırılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti mevcut yönetim uygulamalarıyla  adalet  ve özgürlükler eksenli  kurucu değerlerinden uzaklaştırılmış, milletin değil sınırlı bir zümrenin  şahsın devleti haline getirilmiş, devletin yönetim organları vasıfsızlar  ordusu tarafından kuşatılmıştır. Bu ucube sistem değişmek zorundadır ve hep birlikte değiştireceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi