Seçim çalışmalarına Fatsa, Altınordu ve Mesudiye ilçe ziyaretleriyle devam eden Sait İnan, bu kapsamda geceyi ise Mesudiye ilçesinde geçirdi. İlk durağı Fatsa olan İnan, güne Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek başlayarak partililerle yaptığı toplantıda, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Ardından Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır ile birlikte esnafı ziyaretleri yaptı. Esnafla renkli diyaloglar yaşayan İnan, “24 Haziran seçimleri tarihimizin en önemli seçimi, bu seçim bir parti seçiminden çok milletimizin ve devletimizin istikbal ve istikrar seçimidir. Bu sebeple sizlerden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz için destek bekliyorum.” dedi.

 

“Köprü görevi göreceğim”

Akşam programı için Mesudiye ilçesine geçen AK Parti Milletvekili Adayı Sait İnan iftarda Pınarlı, teravihte Bayırköy, sahurda ise Maden Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan İnan, “Bu havzanın bir evladı olarak, Mesudiyeli kardeşlerimin her zaman yanında olacağıma, sizin dertlerinizle dertleneceğime, hizmetlerin bu havzaya aktarılmasında hükümetimizle aranızda bir köprü görevi göreceğimi bilmenizi isterim. Allah nasip eder, sizlerin desteğiyle milletvekili olursam ayda bir Mesudiye ilçemizi ziyaret edeceğim.” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi