2022-2023 sezonu öncesinde Ordulu futbolseverlerin transferini merak ettiği futbolcuların başında gelen Altan Kılıç, aldığı sürpriz bir karar sonrasında henüz 26 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Yeni sezon öncesinde Burdur ekibi Tefenni Belediyespor ile anlaşan Kılıç, futbolu bıraktı. Özellikle Orduspor’un 3.Lig’deki dönemime müthiş giren ve savunma oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle dikkat çeken Kılıç, futbolu bıraktığını belirtti.

Arguvan Belediyespor ile geçen sezon 8 maça çıkan ve sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Altan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yazılması, anlatılması gereken çok şey var. 7 yaşımdan beri hayatı bana öğreten birçok iyi insan tanımama sebep olan ve bir o kadar hayata karşı mücadele etmeyi öğreten futbol yaşantıma bugün itibarı ile son vermiş bulunmaktayım. Üzerimde emeği olan hocalarıma, takım arkadaşlarıma, abilerime, herşeyden önce her zaman desteğini benden esirgemeyen aileme teşekkürü borç bilirim. Saygılarımla” sözlerini kullandı. 

Altyapısından yetiştiği Orduspor'da birçok maça çıkan ve ardından takımdan ayrıldıktan sonra 2.Lig ve 3.Lig takımlarında forma giyen Ordulu futbolcu, geçen sezon ise kariyerine Bölgesel Amatör Lig'de devam etmişti. Kılıç kariyerinde 9 kez 1.Lig, 17 kez 2.Lig, 58 kez 3.Lig ve 11 kez Bölgesel Amatör Lig’de forma giydi.


SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi