Ünye’de özellikle spora ve sporculara verdiği desteklerle ön plana çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu çerçevede amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Tesisler başta olmak üzere ücretsiz servis imkanı da dahil bir çok hizmeti sporcularla buluşturan Başkan Tavlı’nın bu gayreti takdirle karşılanırken, spor kulüplerinin de bu doğrultuda başarı grafikleri her geçen gün yükseliyor.

Zorlu rakiplerini yenerek İl Şampiyonu olan ve Ordu’yu Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Ünye Futbol Kulübü U-14 takımı Başkan Tavlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı Metin Tamtürk, Genel Sekreter Şinasi Gür, Genel Kaptan Lütfi Tamtürk, Antrenörler Aykut Kaygusuz, Erdal Şentepe, Savaş Felek ve futbolcular ziyarette hazır bulundu.

Tamtürk, “Sırtımızdan Büyük Bir Yük Kalktı”

Ziyarette konuşan ÜFK Başkanı Metin Tamtürk, Başkan Tavlı’ya teşekkür ederek “Sözünüzde durdunuz. Bizim için çok büyük bir nimet oldu ve sırtımızdan büyük bir yük kalktı. Bu servis hizmeti hem bizim için hem de diğer kulüpler için çok güzel oldu. Bunun için sizlere teşekkür etmeye gelecektik ancak şampiyon olup öyle gelmek istedik” dedi.

Başkan Tavlı “Gençlerimizin Her Konuda Destekçisiyiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Sporun gençleri için önemine değindi. Başkan Tavlı, “Bizim için şampiyonluk tabi ki güzel bir şey. Bu bir çabanın neticesidir. Ama her şeyden önemlisi gençlerimizin sizlerin kontrolünde doğru bir şekilde enerjilerini atmaları ve gelişimlerine katkı sunulmasıdır ki sporun asıl amacı budur. Tüm bunların yanında sportif başarı da ayrı bir güzelliktir. Bizlerde spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Binası Yakında Hizmete Giriyor

Bir süre önce yapımına başlanan amatör spor kulüpleri binasının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Cevizdere’de Binicilik ve Sosyal Tesislerimizin bulunduğu alanda Gençlik ve Spor Bakanlığımızla ortaklaşa yürüttüğümüz Amatör Spor Kulüpleri binasını bitirmek üzereyiz. Şu anda içerisinde eksik kalan kısımları tamamlıyoruz. Çok yakın zamanda gençlerimizin orada sporlarını icra ederken giyinebilecekleri, malzemelerini geldiklerinde hazır bulabilecekleri bir hizmeti sunmuş olacağız” dedi.

Takım önümüzdeki günlerde açıklanacak takvimle Türkiye Finalleri’ne gidecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi