Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Emre Çoşkun ve Ayhan Tapan ile beraber ilçe esnaflarını ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, “Kabataş’lı hemşerilerimizle bir araya geldik, ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Alankent ziyaretinin ardından Kabataş’a geçen Başkan Şanlıtürk, Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Aybaslı İlçe Başkanı İlhan Uykun ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Murat Emre Çoşkun  ile beraber; Ak Parti İlçe Başkanı Murat Bozkurt’u iş yerinde ziyaret ederek ilçe hakkında istişarelerde bulundu.

Beraberindeki heyetle ilçede bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, esnaflarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Cumhur İttifakının her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Şanlıtürk, “Kabataşlı hemşehrilerimizle araya gelmekten mutluluk duyuyorum. "Cumhur İttifakı ülkemize geçtiğimiz 20 yılda nasıl asırlık eserleri ve hizmetleri beraberce kazandırdıysak, büyük ve güçlü Türkiye’yi de yine birlikte inşa edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın da sorunlarını yine hükümetimiz çözecektir. Cumhur İttifakı bu ülkenin geleceğidir” diye konuştu.

Ardından yönetim kurulu üyeleri ve yanındaki heyetle Ak Parti Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, ilçe hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin ardından ilçede bulunan Pazar yeri esnafını ziyaret eden Şanlıtürk, esnafın ilgi alakalarından dolayı memnun olduğunu söyledi.

İlçe ziyaretini tamamlayan Başkan Şanlıtürk, elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Uzman Çavuş Serkan Yiğit’in cenaze törenine katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet dileyen Şanlıtürk, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine de sabır diledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi