"24 Haziranda Milletimiz bu iktidarı indirecektir. Bunun korkusu iktidarı sarmıştır." diyen Başkan Furtun, şöyle devam etti: "İçi boş vaatlerle şimdiye kadar yapamadıkları, vatandaşlarımızdan esirgedikleri özgürlük, adalet ve eşitlik söylemleri ile oy istemektedirler.

Daha çok adalet, insan hakları, muasır medeniyet, gelir adaleti, istihdam söylemleri ile 16 yıllık öz eleştirilerini yapmaktadırlar. Artık AKP’liler bile bunlara inanmıyor çünkü deniz bitmiştir.

İktidar halkımıza sadece mutluluk tablosu pazarlamaktadır.14.4 milyon kişinin evinde yoksulluk kaynamaktadır.

AKP hükümetinin uyguladığı ekonomik politika ve buna bağlı olarak küresel sermayenin saldırıları zenginleri daha zengin alt tabakada yer alan yoksul kesimleri daha da yoksul duruma düşürmüştür.

AKP iktidarı ile derinleşen yoksulluk ve fırsat eşitsizliğinin ortadan kaldırılması için halkımız 24 Haziranda gerekenleri yapacaktır.

Vatandaşlarımızın oyuna sahip çıkması,24 Haziranda vatandaşlık görevinin yerine getirilmesi ve ülke yönetiminde söz sahibi olmaları için seçmen listelerini kontrol etmeleri demokrasi açısından önem arz etmektedir. Seçmen listelerinin askıdan indirilmesi 12 Mayıs son gündür. Oyuna sahip çıkmak için bütün vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz." Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi