Özellikle gençler arasında önemli bir hayran kitlesine sahip olan sanatçının konseri şimdiden heyecan yarattı. Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın beklendiği Sefo konseri 9 Haziran Perşembe akşamı Altınordu şehir merkezinde bulunan 19 Eylül stadyumunda saat. 19’da başlayacak.

Bilmem Mi", "Affettim", "Tutsak" gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü rapçi Sefo, konserde sevilen eserleri ile Altınordululara unutamayacakları bir yaz akşamı yaşatacak.

Altınordu'nun bir kültür ve sanat şehri olmasının yanı sıra aynı zamanda bir gençlik şehri de olduğunu dile getiren Başkan Aşkın Tören, “Tüm Ordulu gençlerimizi, şehrimizde misafir olan üniversite gençliğimizi ve çevre illerimizdeki genç kardeşlerimizi bu güzel etkinlikte bir ve beraber olmaya, muhteşem bir coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. 7’den 70'e, tüm halkımızı 9 Haziran Perşembe akşamı şehrimizin ortak coşkularının ve heyecanlarının mekânı 19 Eylül Stadyumuna bekliyoruz.” sözleriyle vatandaşları konserde buluşmaya davet etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi