Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla vatandaşları yoğun ilgi gören etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. Yaza muhteşem bir konser ile start veren Altınordu Belediyesi, ikincisini düzenlediği Gençlik Konseri ile Ordu’nun bugüne kadar gördüğü en yoğun katılımlı konser etkinliğini gerçekleştirerek bir rekora da imza attı.

Coşku Seli 19 Eylül stadından şehre taştı

Ordu 19 Eylül Stadında düzenlenen konserde hem tribünleri hem de stadın içini hınca hınç dolduran yaklaşık 50 bin genç, yoğun ve yorucu geçen bir eğitim döneminin stresini atarak doyasıya eğlendiler. Ünlü Rapçi Sefo'nun sahneye gelmesiyle coşan izleyiciler geniş kitlelerin dillerine pelesenk olmuş “Bilmem mi?” başta olmak üzere sanatçının sevilen birçok şarkısını beraber seslendirdi. Sanatçı Sefo, sevilen tüm eserlerini seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Gecenin başından sonuna dek enerjileri hiç eksilmeyen gençler 19 Eylül Stadyumu'nu alkışlarla çınlattı. Konsere katılanların cep telefonu ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etmesi ise görsel bir şölene dönüştü.

Başkan Tören “Sanat ayrıştırmaz birleştirir”

Muhteşem gecenin mimarı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, gençlerin yoğun “Aşkın abi” tezahüratları ve alkışları eşliğinde konser alanına girdi. Konser öncesi kısa bir selamlama konuşması da yapan Başkan Tören, “Yeşilin mavinin ahenginde buluşan bu büyülü şehir Altınordu’muzda bugün hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Bu tarihin içerisinde gençlik var, kardeşlik var, bu tarihin içerisinde Ordu var, bu tarihin içerisinde sevgi var.

Sanat ayrıştırmaz birleştirir. Öyle görünüyor ki, sadece sanat, sadece müzik birleştirmiyor, Altınordu da birleştiriyor. Her birinizin yüreklerinizden öpüyorum” şeklinde konuştu.

“Altınordu sanatın, kültürün, gençliğin şehri”

Başkan Tören şöyle konuştu: “Bilmenizi istiyorum; bu şehir bir sanat şehri, kültür şehri, turizm şehri. Bu şehirle ilgili hayallerimizi hayata geçirirken bize sonsuz desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Allah nasip ederse göreceksiniz daha yüksek daha eğlenceli kültürün sanatın bu şehirde inşallah karşılık bulacağı çok daha güzel etkinliklerde bir arada olacağız.

Biz şehir olarak sanatı, sanatçıyı seviyor ve önemsiyoruz. Bu şehir doğayı seviyor, bu şehir yeşili seviyor, bu şehir maviyi seviyor, bu şehir gençliği seviyor, bu şehir müziği ve sanatseverleri seviyor.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi