Şehir Hastanesi şantiye binasında yapılan koordinasyon toplantısına, Vali Tuncay Sonel, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, DSİ Şube Müdürü Mehmet Kurul, Yedaş Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk, Türk Telekom Başmüdürü Zafer Onur Atasoy, Yüklenici Firma Proje Müdürü Dündar Kadanalı ile ilgili kurum yöneticileri katıldı.

Toplantının başlangıcında, yüklenici firma proje müdürü Dündar Kadanalı tarafından bir sunum yapılarak, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının son durumu hakkında Vali Tuncay Sonel ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.

26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesinin, planlandığı gibi 2023 yılında yapımının tamamlanarak, hizmete açılmasını sağlamak amacıyla yapılması gereken çalışmaları yakından takip eden Vali Tuncay Sonel, çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Ordu Şehir Hastanesi inşaatı ile eş zamanlı olarak yapılması gereken ulaşım, enerji, doğalgaz, internet, taşkın koruma, altyapı ve üstyapı işlerinin son durumları hakkında ilgili kurum yöneticilerinden bilgi alan Vali Tuncay Sonel, 2023 yılında yapımı tamamlanması planlanan Ordu Şehir Hastanesi ile eş zamanlı yapılması gerek işlerde aksama ve gecikme olmaması için koordinasyon toplantılarının yapıldığını ifade etti.

İyi bir ekiple çalışmaların koordine edildiğini belirten Vali Sonel, “Bu koordinasyon toplantılarımızı, Ordu Şehir Hastanesi inşaatımızın sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde planlandığı şekilde 2023 yılında tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulması için yapıyoruz. Bugün 4’üncüsünü yapmış olduğumuz toplantımızla hem Şehir Hastanesi inşaatımızın, hem de hastane inşaatımızla eş zamanlı olarak tamamlanması gereken işlerimizin son durumunu değerlendirdik. Ordu Şehir Hastanesi, ilimiz için çok önemli bir yatırım ve çok önemli bir hizmet. Bu yatırımı, hizmeti ilimize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sizler de memleketimiz adına, milletimiz adına çok emek veriyorsunuz. Bizler de bir aksama olmasın diye takibini yapıyoruz. Gerekli koordinasyonu sağlıyoruz.” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi