Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Levent Yetgin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, DSİ 75. Şube Müdürü Mehmet Kurul, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Yapım İşleri Daire Başkanı Demirhan Güzel, Aksa Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Metin Cebeci, Karayolları ve TEİAŞ yetkilileri ile Ordu Şehir Hastanesi ve Ordu Çevre Yolu inşaatı şantiye şefleri katıldı.

Toplantıda, Ordu Şehir Hastanesi İnşaatını yürüten yüklenici firma şantiye şefi Dündar Kadanalı bir sunum yaparak, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanma süreci ile birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işler konusunda Vali Tuncay Sonel ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulundu.

Ordu Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla toplantıların yapıldığını ifade eden Vali Tuncay Sonel, Ordu Şehir Hastanesi ve Çevre Yolu inşaatlarının hızla ilerlediğini, buna paralel olarak, Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolların yapımı, yüksek enerji nakil hatlarının deplasesi, Say Deresinin ıslah edilmesi, doğalgaz hattının getirilmesi ve diğer altyapı ve üstyapı işlerinin zamanında tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.

Şehir hastanesi ile çevreyolu inşaatlarının bitmesinin ardından ulaşım, enerji, doğalgaz, altyapı, üstyapı ve taşkın koruma gibi konularda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerektiğini ifade eden Vali Tuncay Sonel, şehir hastanesinin planlanan sürede tamamlanarak hizmete açılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi