Bingöl kent merkezinde Kobani olaylarının protestosu sonrasında hasar gören binaları inceleyen Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve beraberindekilere bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesine “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” verildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yaparken 2006 yılında dönemin Valisi Said Vakkas Gözlügöl’ün Özel Kalem Müdürlüğü’nü de yapan Amasya doğumlu Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'na, Bakanlar Kurulu’nca kararlaştırılan ve Cumhurbaşkanımız tarafından uygun görülen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı”  Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren Hatipoğlu'na Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından teslim edildi. 

Duygusal anların yaşandığı törende “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı”  Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren Hatipoğlu'na verildi.

Törenin ardından Şehit Hüseyin Hatipoğlu'nun yakınları, Vali Vekili Ahmed Akın Varıcıer tarafından Valilik makamında ağırlandı. Şehit Hatipoğlu'nun 3 yaşındaki kızı Yaren ile 4 yaşındaki yeğeni Nisanur Öztürk, kendilerine verilen oyuncaklar ile oyun oynadı. Ordu Yorum

 

 

 

Editör: Haber Merkezi