Servet Şahin’in yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; "Aytekin Genç, Bilal Azaklı, Hüseyin Avni Kalafat, Hamdi Şensoy, Halil Çetinkaya, İbrahim Nasuhbeyoğlu, Mutlu Çetin, Mustafa Şahin, Nevzat Yavuz, Şenol Kır"

 

TOBB delegesi ise; “Zübeyde Çelebi, Şenel Öztürk, Yücel Genç, Adnan Ateşoğlu, Bekir Ergen, Yüksel Aksu"


Seçimden sonra konuşan Başkan Servet Şahin; "Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim süresince, seçim stresi ile üzdüğüm, kırdığım kim varsa özür dilerim. Seçim süresince bir çok sıkıntılar yaşadık fakat azimle çalışarak seçimi kazanmayı bildik. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.


"Ordu'ya katkı sunacağız"

 

Başkan Servet Şahin; şöyle devam etti: "Benim ve yönetimimin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Benim dönemimde kazandırılan projelere yeni dönemde de devem edilecektir. Ordu'ya mutlaka ekonomik anlamda katkılar sunmaya devam edeceğiz. Seçim süresince karşıma çıkan adaylar oldu bir çok adayın çıktığı bu kulvarda ekibimle başarmayı bildik. Ancak bugünkü seçimde karşıma çıkan Mehmet Albayrak'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sandık başına geldiğinde başarılar dilerken, çıktığında da tebrik etti. " Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi