İstiklal ve istikbalimiz uğruna sevdiklerini toprağa veren şehit ailelerinin ve vatan toprağı uğruna yaralanan gazilerin her daim yanlarında olduklarına dikkat çeken Başkan Güler, “Sizler bizim en değerli emanetlerimizsiniz. Sizlerin arzuları bizler için emirdir. Dolayısıyla sizleri daha mutlu etmek için elimizden gelen hizmetleri yapmaya hazırız” dedi.

Şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Güler, onları daha mutlu etmek için Büyükşehir Belediyesinin imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur çünkü Allah’ın en kıymetli insanlar olarak tarif ettiği şehitlerimiz ve gazilerimiz. Kimi bu vatan ve bu değerler uğruna canlarını kimileri ise organlarını verdiler. Sizler için söyleyecek kelime bulamıyorum. Yaptığınız fedakârlık çok değerli olduğu için bu değerli payeleri ifade edecek kelime yok. Allah sizlerden razı olsun. Bu güzel vatanda bizlerin yaşamasına sebep olmanız çok büyük bir paye. Sizlere teşekkür borçluyuz. Bizler de hizmet makamıyız. Geride kalanlara, onlara layık olacak şekilde hizmet etmek bizim görevimiz. Biz büyük bir aileyiz ve her birimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Bizler sizlerin hizmetkarınızız. Dolayısıyla sizleri daha mutlu etmek için elimizden gelen hizmetleri yapmaya hazırız.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi