Saray mahallesi 176. Sokak ve Selimiye mahallesi hamam deresi sokak ile 225. Sokakta başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentin hafızası konumundaki sokaklar dekoratif doğal begonit taş uygulamasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Öte yandan tarihi mahalleleri birbirine bağlayan güzergahta dekoratif doğal begonit taşlarla yapılan sokak yenileme ve begonit kesitli kaldırım çalışmalarında da sona gelindi. Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden üstyapı çalışmalarında ortaya çıkan görüntü göz kamaştırıyor.

Kentin tarihi mahallelerinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, “Şehrimizin hafızası konumunda olan tarihi mahallelerimizin sokaklarında adeta bir ressam titizliği ile kent kimliği ve estetiği öncelikli sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Selimiye mahallesinde başlattığımız altyapı çalışmalarında sona geliyoruz. Ardından başlayacağımız üstyapı çalışmalarıyla mahallemiz bambaşka bir çehreye kavuşacak. Öte yandan Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden sokak yenileme çalışmalarımızda da sona geliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında bu sokaklar herkesin gıpta edeceği bir güzelliğe kavuşacak” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi