İSMMMO ve Platform Başkanı Yücel Akdemir başkanlığında gerçekleşen toplantıya TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Çorum SMMM Odası Başkanı Ali Can Doğan, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, 25 Mali Müşavirler Oda Başkanı katıldı. Ordu Mali Müşavirler Odasını temsilen Oda Başkanı Bahadır Baş ve Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Karadeniz Odaları Platform Başkanı ve İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir yaptı.

Konuşmasında Karadeniz Odaları Platformu ve İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir:" Bugün Burada 25 oda başkanımızın katılımı ile Karadeniz Odaları Platform toplantısını gerçekleştiriyoruz. Rutin olarak 3-4 aylık dönemlerde bu toplantıları bölgesel olarak düzenliyoruz. Mesleki sorunlarımızın tartışıldığı, mesleki çözüm önerilerimizin geliştirildiğimiz toplantılar bunlar. Mesleğimizin sorunlarına çözüm bulmak Karadeniz Odaları arasında iş birliği ve dayanışmayı artırmak için bir aradayız.  Toplantıya katılan oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. dedi.

Çorum Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan; “ilimizin tarih boyunca konumu, sosyal yapısı ve zengin kaynakları ile her zaman odak noktası olduğunu, günümüzde de cazibe merkezi olmaya devam ediyoruz. Çorum halkının girişimci ve yenilikçi yapısıyla ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip. Çok önemli iki konuya değinmek istiyorum; birincisi son dönem geçici vergi beyannamesinin kaldırılması ve son çıkan sirküler ile mücbir sebep konusunda; doğum yapan kadın meslek mensuplarımıza ve ağır hastalık halinde meslektaşlarımıza tanınan bu hakkın elde edilmesinde emeği olan başta Genel Başkanımız Emre Kartaloğlu olmak üzere TÜRMOB yönetim kurulumuza emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; 51'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı sonrasında yaptığı değerlendirmede şu açıklamalarda bulundu. "Çorum SMMM Odası’nın ev sahipliğinde yapılan toplantı için sayın başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Karadeniz Odalarının birlikteliği, mesleki sorunlara karşı birlikte çözüm üretmesi anlamında bu oluşumu çok önemli. Mesleğe giriş, üye sayısı gibi konularda vizyon açan bir sunum yapan sayın Yücel Akdemir’e teşekkür ediyorum. Bu platform mesleğimizin sorunlarının konuşulduğu yer elbette ama asıl önemli görevi gelecek ile ilgili vizyon ortaya koymak. Ayrıca hemşerimiz Çorum Belediye Başkan yardımcısı Turhan Candan ile burada karşılaşmanın mutluluğunu yaşadım. Katılanlara katkı verenlere teşekkür ederim. Dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi