2017 yılında ilk kazmanın vurulduğu ve geçen sene açılışı yapılan Yeni Ordu Stadyumu, hem stadyum hem de çok amaçlı bir spor kompleksi olma özelliğini taşıyor. Bünyesinde diğer spor dallarının da faaliyet gösterdiği stadyumda ayrıca birde lise mevcut.

Türkiye’de yeni yapılan bazı stadyumlarda da olan Spor Lisesi ise Ordu’da da faaliyete geçecek. Yeni Ordu Stadyumu içerisinde yet alan Ordu Spor Lisesi, ilk öğrencilerine 2022-20233 Eğitim Öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak. Spor Lisesi’ne kayıt olmak isteyen öğrenciler için yetenek sınavı başvuruları, 20 Haziran’da başladı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada şöyle denildi; “Sevgili Gençler; 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde yetenek sınavı ile 9. Sınıfa 90 öğrenci alacak olan Ordu Spor Lisesinin ilk öğrencileri arasında olmak için 20-26 Haziran tarihleri arasında E Okul sistemi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ordu Spor Lisemizin yetenek sınavı başvuruları 26 Haziran tarihine kadar devam etmektedir. Yetenek sınavımız 30 Haziran-7 Temmuz arasında Ordu Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır. Okul Web sitemizde yayınlanan Yetenek sınavı klavuzu inceleyebilirsiniz.”

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi