Ordu Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz, inşaatı devam eden Ordu Stadı’nı ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırım programına aldığı ve 103 milyon liralık bütçesiyle dikkat çeken Ordu Stadı hakkında geçtiğimiz günlerde Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarda bulunmuş ve stadın yılsonuna doğru biteceğini belirtmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da 50 yataklı otel projesinin olduğunu söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da stadyumun yapımında destek olan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Spor Bakanı’na teşekkür ederken, inşaatta yer alan 280 işçinin arı gibi çalıştığını belirtti. Spor Bakanı yılsonunda bitecek derken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise çalışanların yeni sezona yetiştirmeye çalıştığını belirtti.
”Arı gibi çalışıyorlar”

”Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin Ordu’ya armağanı, UEFA standartlarında yapılan ve otel olarak da hizmet verecek Yeni Ordu Stadı inşaatında incelemelerde bulunduk. Maşallah! 280 işçi kardeşimiz stadı yeni sezona yetiştirmek için arı gibi çalışıyor. UEFA standartlarındaki 20 bin kişilik yeni Ordu Stadı’nda, 50 yataklı otel projesi, 25 loca, Bireysel sporlar için 10 salon Kafeterya, 2 adet restoran, 26 merdiven, 16 asansör ve 554 araçlık otopark yer alacak. Bu mega yatırım için, başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’a, Hükümetimize ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerimi 
sunuyorum.”
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM 
Editör: Haber Merkezi