2022-2023 sezonuna sallantılı başlayan ancak son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve mücadelesine yeniden giren 52 Orduspor Futbol Kulübü, haftanın en önemli maçlarından birisinde Karşıyaka maçından galibiyetle ayrıldı. Tek golle rakibini yenerek zirve mücadelesini sürdüren 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde Başkan Şükrü Bodur'un yüzü gülüyor.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur keyifli bir galibiyet aldıklarını söylerken takımın formundan dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Bodur: ''6 puanlık bir maçtı. Karşıyaka’da güçlü bir ekip, onlar da şampiyonluğu kovalayan ekiplerden birisi. Bizim için fark eden bir maç değildi. Kendi sahamızda sahaya galibiyet için çıktık ve nitekim güzel bir oyunla galibiyeti aldık. Futbolcularımızı ve hocamızı çok tebrik ediyorum, bu hafta çok iyi çalıştılar ve bu haftayı galibiyetle kapattık. Son haftalarda çok iyi gidiyoruz, üst üste beşinci galibiyetimiz oldu. Bundan sonra üç maçımız var onları da alarak yolumuza bakacağız.'' dedi.

Ligin ikinci yarısı öncesindeki maçlarını kazanacaklarına emin olduğunu söyleyen Bodur: ''İkinci devre öncesinde bir ışık yaptık. İç sahada bir sıkıntımız vardı ama Karbel Karaköprü Belediyespor maçıyla onu da aştık. Bu maçta da üzerine koyduk. Biz hedefe emin adımlarla yürüyececeğiz. İkinci devrede daha rahat, daha iyi bir 52 Orduspor Futbol Kulübü olacak. Ben ilk yarıda kalan üç maçımızda bu futbolla üçer puanla döneceğimize inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi