Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, temeli Cumartesi günü atılan Ordu Üniversitesi Gülyalı Velittin Küçük Turizm Otelcilik Yüksek Okulu için teşekkür ilanı yayınladı.

Şen, açılış törenine katılanlara hitaben, "Velittin Küçük ağabeyim ve ailesi olmak üzere, şahsım ve bütün Gülyalılı hemşerilerim adına en samimi, içten ve kalbi duygularımla minnetle, şükranla teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Talip Şen, kısa zaman aralıkları ile ilçeye yapılan yatırımlarla Gülyalı halkı ile birlikte mutluluk yaşadı. Gülyalı'da önce Ordu Giresun Havalimanı hizmete açıldı. Ardından Çikolatapark Projesinin temeli atıldı. Geçtiğimiz hafta sonunda ise Turizm Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı. Şen, okulun temel çalışması hakkında da paylaşımda bulunarak, "Dün sabahtan bu yana 30 saattir aralıksız beton döküyoruz" dedi.

 

Teşekkür ilanı yayınladı

 

Başkan Şen,  törene katılanlara da teşekkür yayınladı. Şen'in Facebook'tan paşlaştığı teşekkür metni şöyle: "Ordu Üniversitesi Gülyalı Velittin Küçük Turizm Otelcilik Yüksek Okulu temel atma törenimize teşrif edip bizleri onurlandıran; Başbakan Yardımcımız Sn Numan Kurtulmuş, İstanbul Milletvekillerimiz Mehmet Metiner ve Tülay Kaynarca, Ordu Milletvekillerimiz Oktay Çanak ve Ergun Taşçı, Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Bld. Başkan'ımız Enver Yılmaz, Üniversite Rektörümüz Tarık Yarılgaç, İl Jandarma Komutamız ve İl Emniyet Müdürümüz, Gülyalı Kaymakamımız Şenol Öztürk, Ordu İl ve İlçelerimizin Kurum Müdür ve Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Milli futbolcumuz Ümit Karan, İstanbul'dan ve diğer İllerimizden gelen misafirlerimiz, mesai arkadaşlarımız olan Mahalle Muhtarlarımız ve bütün Ordu ve Gülyalı'lı hemşehrilerimize, tören organizasyonunu üstlenen Büyükşehir Belediyemizin, Gülyalı Belediyemizin ve Üniversitemizin yöneticileri ve personeline, İlçemiz Kurum ve Yöneticilerine, başta gurur kaynağımız Velittin Küçük ağabeyim ve ailesi olmak üzere, şahsım ve bütün Gülyalı'lı hemşehrilerim adına en samimi, içten ve kalbi duygularımla minnetle, şükranla teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin." Ordu YORUM/Kemal ÇEKÜÇ

 

 

Editör: Haber Merkezi