Sahasında Ergene Velimeşespor’u 1-0 mağlup eden Yeni Orduspor Play-Off potasına girerken, 19 Eylül Stadyumu’nda ilginç bir eksiklik vardı. Geçen sezonla birlikte uzun süredir 19 Eylül Stadyumu’nda Yeni Orduspor’u destekleyerek tribünlerde sesi çıkan yaklaşık 100’e yakın taraftar topluluğu Ergene Velimeşespor maçında yer almadı.
Yeni Orduspor’un özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte iç sahadaki kötü performansından sonra başta Teknik Direktör Cahit Terzi olmak üzere takımı yoğun şekilde eleştirmeye başlayan taraftarlara eleştiriler gelmişti. Yeni Orduspor Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır ve Teknik Direktör Cahit Terzi taraftarların sabırsız olduklarını her fırsatta dile getirmekten geri kalmamışlardı.

Sezonun genelinde iç sahada istediği performansı gösteremeyen Yeni Orduspor’da Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır’ın takıma tepki gösteren ve Teknik Direktör Cahit Terzi’yi istifaya davet eden taraftarlarla Ergene Velimeşespor maçı öncesinde toplantı yaptığı bilinirken, tribünlerde tepki istemediğini söylediği konuşulmuştu.

Sezon başından beri Yeni Orduspor maçlarında en çok bağıran taraftarlar olan ancak son haftalarda takımın sahadaki genel performansından memnun olmayan taraftarlar ise Ergene Velimeşespor maçında tribündeki yerini almayarak takıma destek olmadı.
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ 
Editör: Haber Merkezi