Ligde sahasında konuk ettiği Çatalcaspor'u 89.dakikada Mustafa Değirmenci ile bulduğu golle yenerek bu sezon ligde ilk kez iç sahada gol atıp maç kazanan Fatsa Belediyespor'da yüzler gülüyor. Sarı-Lacivertli ekipte maç sonunda galibiyet taraftarlarla birlikte kutlanırken, Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu ise galibiyetten dolayı oldukça mutlu.

Üzerlerinde büyük yük olduğunu hisseden ve taraftarlara galibiyet armağan etmek zorunda oldukları maçı kazanan Teknik Direktör Niyazi Hüseyinoğlu yaptığı açıklamada: ''Çatalcaspor'u tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ederek iyi direndiler. Bizim tarafımızdan baktığımızda hak ettiğimiz bir galibiyet vardı. Kaçırdığımız goller de vardı. Oyunun hakimiyeti genel olarak bizdeydi ve bu bağlamda istekli, arzulu oynadık. Bazen sıkıntılı anlar yaşadık, oyundan düştüğümüz anlar oldu ancak sonuna kadar bırakmadık ve son anlarda da olsa attığımız golle galip geldik.'' ifadelerini kullandı.

Takımın son dakikaya kadar mücadele etmesinin yanı sıra taraftarların da aynı özveri ile destek olduğunu söyleyen Hüseyinoğlu: ''Taraftarlarımız ayrı bir parantez açmak istiyorum. Çatalcaspor maçında 90.dakikada gol geldi. O dakikaya kadar sürekli bizi desteklediler, ittiler. 12.adam olarak çok etkilerini gördük. İyi ki varlar.'' ifadelerini kullandı.

2019-2020 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen Niyazi Hüseyinoğlu, Fatsa Belediyespor başında lig maçlarında 69 kez sahaya çıkarken 21.galibiyetini aldı. 44 yaşındaki teknik adam 19 maçtan beraberlikle ayrılırken 29 maçı ise kaybetti.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi